leser bloggen min nå.
HYBELEN (vinnern)

HYBELEN

Jeg bor på hybel i Steinkjer fordi jeg går 1. året på husdyrfag ved Hint (høyskolen i Nord-Trøndelag). Deler gang med tre andre folk, og kjøkkenet og badet deler jeg med ei som heter Marte som går på utmarkslinja. Også har jeg selvfølgelig mitt eget soverom/stue. Liker meg her, og syns jeg har fått det ganske koselig! Men neste år vil jeg gjerne ha med en leilighet hvor jeg kan ha kjæledyr. Eneste som er lov til å ha her er fisk..


Gangen vår.

>
Kjøkkenet.


Andre sida av kjøkkenet. 


Tigerunge tegnet av Chris, henger på kjøleskapet.


Gina som bor i Larvik henger selvfølgelig også på kjøleskapet! 


Også en ulv som jeg har trykt! 


Meget dårlig bilde av badet, vanskelig å ta bilde siden det er så lite, men får liksom ikke med seg noenting, også brukte jeg ikke blits heller.. Men du ser da litt av de meste på dette bilde. Utenom skittenstøyvkurven min. Hehe.


Rommet mitt (skal få klistra opp noe bilder på veggen snart..)
Klærna mine!


Undertøy og håndkler og slikt.


Buddha, pingvinbilde fra Tina, drømmefanger, skjell og Palestinaskjerf!


<3


Bursdagskorta jeg fikk til 20årsdagen min, fra mamma og søster! 


Orkideer i vinduet må man ha. 
Lys og menneskekroppen!


Bøkene mine for første halvåret på husdyrlinja!

Det var det! God natt. 

4 kommentarer

Montana

22.sep.2011 kl.23:03

ÅÅååå, så koselig du har fått det! Også Rykende Fersk... er der og jo :D hahah. Men det badet så jo ut som en miniversjon av badet hos Malene ;o skikkelig likt.. Men er den tv'n din?? Den var fet. Dritfin hybel :D Jeg må få til et besøk <3
Herregud så koselig du har det :-D Likte badet og rommet, og den ene delen av kjøkkenet, hehe. Så veldig koselig og søtt ut :-)

Mari Antonette

22.sep.2011 kl.23:35

Så kosleig du har det<3 Gleder meg til å komme en gang<3

rosann

22.sep.2011 kl.23:41

Ja, her har jeg det koselig dere! Dere får alle komme å ha det koselig her med meg i denne koselige hybelen i denne koselige byen. Haha :D Mange takk<3 Blir sikkert enda koseligere når jeg får hengt noe opp på veggen da. Når man ser bilde av det ser veggene liksom litt tomme ut. Haha.

Skriv en ny kommentar

hits