leser bloggen min nå.
HØNER (vinnern)

HØNER

Halo! Hva har jeg gjort fra mandag til idag?

Mandag - Hadde valgfag, alternativ helse, vi lærte om oljer, vitaminer, vi lærte fotmassasje, osv. På kvelden var det husmøte.

Tirsdag - Alternativ helse da også, hadde om flere oljer, og masserte hverandre, nesten all massasjen vi har lært. Etter middag var jeg med Liv Hege og Gerd Marit i fjøset.

Onsdag - Fjøs om morgenen, skulle egentlig ha fellesfag, men så var mannen som skulle holde foredrag syk så da fikk vi fri. Jeg så 5 episoder med frustrerte fruer, og etter middag var det fjøs igjen.

Torsdag (IDAG)- Var i fjøset om morgenen, etter fjøset dusja jeg (dusjer hver gang etter fjøs fordi lukta sitter så sykt), så dro jeg på synssjekk, synet mitt hadde blitt litt dårligere, nå har jeg -6,75 på venstre øye og -6,25 på høyre, bestilte nye linser for et halvt år, for sjekken og linsene ble det 1950 kr til sammen. Huff.. Nå har vi hatt bolk med teori om høner! Og nå har jeg fri fram til middag klokka fire. Etter middag er det fjøs igjen!

I morgen skal jeg til Orkanger med Kevin og være der i helga siden vi har fri på lørdag. Men egentlig er det litt dumt fordi jeg har et saueskinn som holder på å garves, det ligger med alun i fem dager, og i morgen har det gått fem dager, da må det skrapes, strekkes og mykgjøres! Må prøve å få skrapa og strekt litt på det i morgen før jeg drar, også må noen andre jobbe mer med det for meg når jeg er borte.. Hadde egentlig tenkt meg i fjøset i morgen tidlig også, men for at jeg ikke skal skulke noe saueteori (som er fra ti til to, fjøset er til ca ti) så burde jeg nok heller droppe fjøset og være i skinnkjelleren og holde på med skinnet før saueteorien klokka ti. Halv to må jeg gå for å ta bussen som går til Trondheim kvart på to!

Visste du at det er ca 7 milliarder høns i verden? 3,3 millioner er i Norge. Det er 500 forskjellige raser, men bare 52 av dem er godkjent i Norge. Mange av hønerasene er faktisk ganske fete, bare se her:

Golden sebright cockerel


Barbu de Watermael
Kinesisk silkehønePlymouth Rock

Rar sak

DvergkochinKylling <3
Q: Liker du høner? Haha

3 kommentarer

theresekristina

10.feb.2011 kl.15:40

Oi, det var mange :p

-elinebirgitte

10.feb.2011 kl.15:48

Ja elsker høner <33333

Hahhaha :D

jma

16.feb.2011 kl.14:57

kinesisk silkehøne var rå da! har de ikke fjær eller??
du har sykt dårlig syn ass.. får håpe det stabiliserer seg snart :)

Skriv en ny kommentar

hits