leser bloggen min nå.
Natt til 1.mai osv (vinnern)

Natt til 1.mai osv

Heei! Nå ligger jeg i senga mi og skal straks sove. Hadde heldagsprøve fagdag sak i Kommunikasjon og kultur i dag. Dro hjem og gjorde det hjemme. Vet ikke om den ble så kjempe bra egentlig. Menmen. Var litt vanskelig det vi hadde om. Har hatt besøk i dag også. Av Benjamin og Tina. Fant fram super nintendo og nintendo 64 også spilte vi Pokemon og sånt, haha! Også så vi selvfølgelig på Paradise Hotel da. Jeg syns det var synd at Stian gikk ut. Men er glad for at Torbjørn er der! Synes bare at det var utrolig skuffende råttent og slemt gjort av Victoria at hun ikke sa til Stian på forhånd at hun kom til å velge Torbjørn. Hun er ikke veldig snill mot folk hun jenta der nei.. Menmen, det er jo et spill da..

I morgen er det natt til 1.mai, jeg hadde litt problemer med å finne ut hva jeg skulle i morgen men tror jeg har finni det ut nå. Egentlig ville jeg på russetreffet i Skjellvika i Sandefjord siden de fleste russene drar dit. Men det gidder jeg ikke allikevel. Blir så mye styr og sånt pluss at det er dyrt. Hehe. Tina og 100-200 andre folk skal drekke på en strand så jeg tenker at jeg drar dit i syv-åtte tida, vorser der med folka som er der. Også hvis det er driiiitgøy der kan det hende jeg blir der. Ellers (mest sannsynlig) så blir jeg med Truls og Iris til Kafka i Sandefjord seinere (åpner 22:00). Også blir det kanskje stranda igjen etter det igjen hvis det fortsatt er folk på stranda da. Hehe.

På Kafka er det nemlig Paradise Hotel opplegg. Victoria, Helfner, Jon og Cathrine fra PH kommer dit. Så da kommer det sikkert ganske mange folk dit, og blir sikkert morsomt å være der! :D

På lørdag skal jeg selvfølgelig på KATES PARTY - FOR HER FRIENDS ONLY! Eller bare ikke. Haha. Tror kanskje jeg skal på åpningsfest på Isso Tattoo. Sirius/Kristian som er fra Larvik og som er med i Norske Talenter skal spille der. Dere må se på Norske Talenter 7.mai for da er han i semifinalen der! STEM! :)


Meg og Tina! Haha. Sjekk bloggen hennes: www.iwillrockyou.blogg.no

Q: Hva skal du natt til 1.mai?

God natta!

5 kommentarer

Iris Christiane

30.apr.2010 kl.01:57

Hehe, koselig bilde :) du MÅ bli med på Kafka :) hehe. Hvis ikke vi også bare bestemmer oss for å være på den stranda da.. Er jo litt kjedelig på et utested med masse folk man ikke kjenner en gang, pluss at det så mange "du vet hva" på utestedene i sandefjord, menmen. Også da må jeg pynte meg i tilleg. Hvis det er strand så trenger jeg bare russebuksa ;D

Charlotte

30.apr.2010 kl.06:40

sove! :)

Julie

30.apr.2010 kl.09:38

sove ;p

fint bilde =)

Helene

01.mai.2010 kl.19:47

søt blogg du hadde! : )

- kosli med komentar tilbake!

tina

01.mai.2010 kl.20:05

HA HA.. jævli digg bilde må jeg si!! xD

Kos deg i kveld, uten meg ;O<3

Skriv en ny kommentar

hits