leser bloggen min nå.
Dagens middag (vinnern)

Dagens middag

Nå er jeg hos mamma. Ligger i senga og skal snart sove. Må bare forberede meg litt til heldagsprøve i KK som jeg skal ha i morgen først. Jeg så selvfølgelig på PH i sta, og jeg blei så siiinnsyyyykt glad da Torbjørn kom inn igjen! Han er den jeg liker best av alle som er der og har vært der. Siden han bare er glad og snill hele tida, og han er ikke falsk, juger ikke, bryr seg ikke så mye om spill og taktikk og sånt som mange av de andre. Han er der for å kose seg og ikke for å vinne og blabla. :D Trodde og håpa at han kom til å komme inn igjen siden han ble Mr. Paradise og sånt. Digger Torbjørn!

I sta spiste jeg middag, og tok bilder av maten min. Mat-bilder er jo alltid gøy! Jeg spiste (som du sikkert ser) gulrøtter, svinekjøtt, poteter og smør! Og drakk cola.


Jeg pleier nesten alltid og skjære opp/mose all maten og blande den sammen før jeg spiser den. Kanskje litt spesielt, men det er sånn jeg liker det! Det er faktisk normalt å gjøre sånn i USA. I USA skjærer de opp all maten først også legger de kniven bort og spiser med bare gaffelen. :)

Q: Skjærer du opp all maten først sånn som meg eller spiser du "normalt" ved å skjære en og en bit mens du spiser..?  haha

God natta!

7 kommentarer

Veronica Jeanett Svensli<3

28.apr.2010 kl.23:02

Jeg skjærer det alltid opp først jeg også:p

Mina Floberg

28.apr.2010 kl.23:04

nei, pleier ikke det ;-)

Elin Damstuen

28.apr.2010 kl.23:30

Nam!! :-) Det varierer, spørs om jeg er hjemme eller på besøk, hva vi spiser osv (a)

Nelly Rasmussen -

28.apr.2010 kl.23:37

noen matretter blander jeg :) er veldig chill å bare spise meg gaffel : D

whooah - Line

29.apr.2010 kl.00:12

moser og blander alltid maten! :b

Tine

29.apr.2010 kl.00:25

det varierer:) så ut som en god mat da?=)

Atta

29.apr.2010 kl.11:41

nam :)

Skriv en ny kommentar

hits