leser bloggen min nå.
Koselig helg (vinnern)

Koselig helg

Sjekk bloggen til Tina, hun har skrivd litt om helga mi. Haha. Men får skrive et innlegg om helga jeg og da.
Jeg har sovi hos mammaen min hele helga. På fredag skulle jeg og pappa besøke søstra mi, typen hennes og bikkjene siden det var ganske lenge siden jeg hadde sett de. Før bodde de mye nærmere (torstrand), men nå har de flytta til et sted mellom Stavern og Helgeroa. Så da er de litt lenger vekk. Så fant jeg ut at det var Låvefest for russen på låven til Martin som skater. Også fant jeg ut at han bodde rett ved søstra mi og de. Så da fant jeg ut at Tina kunne bli med til søster også kunne vi dra på Låvefesten etter vi hadde vært der litt. Så da gjorde vi det! De fleste russene var jo på Tryvann i helga, men var ganske mange på festen. Men vi var ikke der såå lenge egentlig, kom dit litt før halv elleve. Også måtte Tina egentlig hjem klokka to. Men så, halv to eller noe ville Jørgen ha med meg og Tina til en som heter Sondre. Så da ble vi med dit da. Men så skulle egentlig Iris og Truls hente oss klokka to, men det ble litt vanskelig fordi vi var hos Sondre og visste omtrent ikke hvor det var. Og Iris og Truls fant oss ikke og kunne ikke leite heller så da kjørte de hjem igjen! Jeg og Tina blei ganske frustrerte fordi Tina MÅTTE hjem, fordi hun MÅ sove hjemme når hun er hos faren sin. Så vi ringte til alle med billappen, men få svarte og ingen kunne hente oss.. Så til slutt ringte vi til en taxi som henta oss ca klokka tre og da måtte faren til Tina betale 430 kr for taxi. Men han blei heldigvis ikke sur da. :)

Jeg blir omtrent aldri noe fyllesjuk etter jeg har drekki, jeg bare våkner kanskje litt tidligere enn vanlig også pleier jeg å være syykt tørst, også orker jeg ikke å stå opp så ligger leenge i senga før jeg står opp. Så på lørdag så stod jeg opp og gikk i dusjen ca to, også lå jeg i senga igjen med pcn fram til ca klokka fem, Tina kom til meg og var hos meg også da. I femtida dro jeg til pappa og gikk tur med bikkja og sånt. Også dro jeg og Tina til Jørgen i syvtida. Koselig at han ville ha besøk av oss! Hehe. Han hadde en kul bikkje som het Figo. Og når vi var hos han så vi på tv, spiste pizza, også kom Sondre og Marte også og da så vi på to filmer, The Simpsons og Epic Movie. Nicenice. Også blei vi henta litt over ett og dro da hjem.

På søndag måtte jeg stå opp ganske tidlig, tidlig for meg i en helg hvertfall. Stod opp 10:45. Grunnen til det var at jeg skulle bli med til Kongsberg å feire bursdagen til stefetteren min som blei 5 år. Var koselig å være der, god mat og gode kaker og gode folk. :D Kjørte hjem derfra i syvtida, og når vi kom til Larvik dro jeg til Benny. Der så vi på "Dragetreneren" og spilte litt guitar hero og fifa og sånt. Så dro jeg hjem og soooov. Og nå er jeg selvfølgelig på skolen og koooser meg, eller bare ikke.

Haha. Jeg vet det er kjedelig med sånne lange innlegg med bare masse skrift som ikke er så interessant. Men det driter jeg i, er gøy for meg å lese om leenge når jeg kjeder meg en dag! :)

Jeg har jo et kamera som jeg fikk til jul, så burde ta masse bilder til bloggen min. Tok noen bilder i helga også. Men jeg har ikke lagt de inn og har ikke kabelen med på skolen så da får jeg ikke lagt de inn før etterpå. (: 

Legger med et gammel bilde av Tina siden hun er ei rar jente som jeg var med på fredag og lørdag: Q: Har du hatt en fin helg?

3 kommentarer

LISA

26.apr.2010 kl.12:26

Jeg har hatt en super helg :-)

Charlotte

26.apr.2010 kl.12:28

ja :)

Iris Christiane

26.apr.2010 kl.23:38

Hørtes koselig ut ;) eide du Benny i Guitar Hero eller ? Hehe.

Hadde en kjempefin helg :)

Skriv en ny kommentar

hits