leser bloggen min nå.
Jeg er flink flink flink (vinnern)

Jeg er flink flink flink

Som jeg skreiv i et tidligere innlegg så hadde jeg veldig mye skolearbeid å gjøre denne uka! Men nå er jeg feerdig! Og uka gikk like fort som jeg trodde, er allerede fredag og helg i morgen! På tirsdag hadde jeg framføring som jeg fikk 5'er på, men som jeg syns jeg kunne fått 6'er på. Haha. På onsdag fikk jeg tilbake to prøver, det ene var en historieprøve hvor jeg skreiv 7 håndskrevne sider, og den fikk jeg 6'er på! Og den andre var en heldagsprøve i Kommunikasjon og kultur hvor jeg skreiv 6 PC-sider, og den fikk jeg også 6'er på! Historie og KK er de to faga jeg liker best, og de to faga jeg tror jeg kan klare å få 6'er i, så blei kjempe glad! Lærern vi har i det faget er den slækkeste og snilleste lærern på skolen, og det hjelper mye. :) Hehe.

Trenger gode karakterer siden jeg har søkt på dyrepleierlinja på veterinærhøyskolen, og snittet for å komme inn der i fjor var 4,8, jeg gikk 4 i snitt til jul så ligger kanskje litt dårlig ann, men kan hende jeg klarer det! Hvis ikke jeg kommer inn der har jeg lyst til å gå på folkehøyskole et år sånn at jeg får 2 ekstrapoeng, i går fant jeg ut at den folkehøyskolen jeg har mest lyst til å begynne på er Økologisk jordbruk på Fosen folkehøyskole i Trondheim. Den skolen har egen gård hvor de har griser, kuer, hester, sauer, høner, osv, og det er noe for meg! Men da har jeg ett lite problem. Denne folkehøyskolen er den eneste med jordbruk som er i Norge, tror jeg hvertfall. Så da skulle man jo tro at det blir ganske fort fullt der. Også er det jo sånn at når man søker på folkehøyskole og får svar så må man svare innen 10 dager om man tar plassen eller ikke! Så det betyr at jeg ikke kan søke før noen dager før jeg får vite om jeg kommer inn på dyrepleierlinja. Altså kan jeg ikke søke på folkehøyskole før i Juli! Og da er det jo sikker fullt der. Så jeg lurer på hva jeg skal gjøre. Går det ann å søke på folkehøyskolen nå, og si ja til at jeg tar plassen, også hvis jeg kommer inn på dyrepleierlinja kan jeg skrive til de at jeg ikke skal ha plassen der allikevel? Blir ikke det litt dumt? Eller kan jeg gjøre det? :)

I går hadde jeg en innlevering også, den var noe skikkelig dritt. Skreiv om den i et innlegg i går. Det var i sosialkunnskap, men jeg fikk heldigvis gjort den ferdig, og leverte den vel halv to på natta eller noe. Hehe. Også sovna jeg ikke før ca halv tre i går, og klokka fem våkna jeg med sinnsykt menssmerter! Så da lå jeg der sikkert en time eller noe og hadde det fælt, haha, men så tok jeg paracet og sovna etterhvert da. Også begynte jeg ti på skolen i dag. Og i dag hadde jeg heldagsprøve i politikk og menneskerettigheter. Vet ikke om det gikk så bra egentlig, men fikk hvertfall skrivd ganske mye.

Nå skal jeg til Tiny Montana, også skal vi på russerevy på bølgen etterpå! Snakkas.

Litt senere:
Haha, rakk ikke å legge ut innlegget før jeg blei henta, så nå er jeg hos Tina. Sjekk bloggen hennes: www.fuckformoney.blogg.noSkulle egentlig legge ut bilder i dette innlegget også da, men de får jeg legge ut etterpå for nå er jeg på pcn til Truls. :P

Q: Vet du hva jeg skal gjøre med det folkehøyskolegreiene? hehe

Ha en strålende dag!

5 kommentarer

Hanne ♥ katarina

08.apr.2010 kl.16:43

nemmen nå så flink du er å gjøre lekser, og grattis med karakterene!♥

CAROLINE

08.apr.2010 kl.16:58

GRATULERER med karakterene :D har ingen anelse om de folkehøyskole-greiene. du kan jo høre med rådgiver på skolen ellernoe :)

Romperisteren

08.apr.2010 kl.20:01

Jeg tror nok det går greit at du søker deg inn, og sier ja hvis du kommer inn, også hvis du kommer inn der du har mest lyst til å gå, så sier du bare nei til det andre stedet, hehe. Er jo sånn med jobb også, folk pleier jo å søke på maaange jobber om gangen, og hvis de får den de mest vil ha, så må de bare trekke seg fra de andre de har sagt ja til. Er jo ikke noe problem, for hvis du trekker deg, så er det en annen person som blir glad for å få din plass, hehe.

Tonita

08.apr.2010 kl.22:13

Gratulerer med karakterene :D

Celle<33

08.apr.2010 kl.22:45

Vil du bli vurdert av min blogg?

http://celle.blogg.no/1270675324_vurderer_blogg_vurder.html#comment

Skriv en ny kommentar

hits