leser bloggen min nå.
Om meg (vinnern)

Om meg

Jeg heter Juni Rosann Engelien Johanssen, men folk kaller meg Rosann. Ganske spesielt navn, er bare 5 i Norge som heter Rosann, og 361 som heter Juni, altså ingen andre som heter det samme som meg! Hihi.

Jeg ble født på Tønsberg sykehus 4. Juni 1991, så jeg er altså 19 år, men er ganske barnslig, føler meg ikke voksen akkurat! Og henger mye med de som er ett-to år yngre enn meg. Haha. 

Stjernetegnet mitt er tvilling, og jeg har kjempelyst på en liten tatovering av tvilling tegnet eller noe sånt. 

Jeg har en veldig liten familie, har mamma, pappa, søster på 25 år, ei tante, farfar og mormor, alle bor i Larvk, men mamma bor på Lanzarote nå på vineren. Også har jeg en stemamma og en stesøster på 18 år som bor i Oslo. Stesøstra heter Amalie og er også en av mine beste venner.

Jeg har bodd i Larvik i 19 år, i 17 år bodde jeg på torstrand (fattigste stedet i Norge, haha), og i 2 år bodde jeg i byskogen. Nå bor jeg på Fosen Folkehøykole i Rissa (ca en time fra Trondheim).
 
Mamma og pappa er skilt, og de ni siste åra (før jeg nå flytta på skole) bodde jeg hos pappa, før jeg flytta bodde jeg med pappa og bikkja i byskogen.  

Jeg gikk 3 år på allmenn på Thor Heyedahl vgs, var russ nå i 2010.  

Av musikk hører jeg mest på hip hop, men også musikk som Queen, Michael Jackson, CCR, Toto, The Monkees, Bob Marley, Moby, osv. Av hip hop hører jeg mest på Cunninlynguists, Jedi Mind Tricks, AOTP, Necro, Lupe Fiasco, Petter, osv.

Av filmer liker jeg filmer som Atonement, Fight Club, Pulp Fiction, Boondock Saints, Scarface, Snatch, Avatar, The Dark Knight, Titanic, The Lord of the Rings, Surfs up, Lion King, Slumdog Millinaire, Kill Bill, osv.

Det eneste jeg følger med på på tv er Frustrerte fruer. Men har tenkt til å prøve og følge med på Paradise Hotel og kanskje Norske talenter. Ellers liker jeg Animal Planet og MTV. ;)

Har en Goldendoodle som heter Gina.

Jeg er den slækkeste personen som finnes, driver ikke med noe fysisk aktivitet/sport, det eneste jeg gjør er å gå turer med bikkja. Burde kanskje begynne å trene.

Jeg elsker cola, kakao med krem, cider granateple/lime, sørlandschips, brownies, fårikål, kebab, indisk tikka masala og pasta bolognese.
 
Jeg hater vinter, snø, is og kulde, og elsker sommer og sol! Skulle ønske det var sommer, sol og 25-40 varmegrader hele året her i Norge. Haha. Regn er greit innimellom også da. Bedre med regn enn snø!

Mer gidder jeg ikke å fortelle om meg selv, men bare spør hvis det er noe. :)

Her er bilder av meg og folk:


Meg som 6-åring i 1.klasse


Meg, Iris og Tina for 7 år siden


Tuva, Meg, Iris og Charlotte på ballet i 10.klasse


Meg, Tuva, Iris, Charlotte og Trine på tur i 10. klasse


Iris og meg en natt


Meg og Gina


Meg, Tina og Malin på 18-årsbursdagen min


Meg og Amalie på julaften


Joran og meg på julaften


Meg, Amalie, Tina og Mari på nyttårsaften


Meg, Iris, Truls, Tina og Camilla en dag i november


Mamma og meg i oktober på "This is it"-premiere


Leela og meg i sommer, hvil i fred Leela <3


Meg og "Delta Charlie" i sommer


Pappa (han høyeste, bak) med bandet sitt for leeenge siden

2 kommentarer

Katrine - vurderer blogger!

04.mar.2010 kl.17:07

Så fine bilder :)

Romperisteren

04.mar.2010 kl.19:39

Fint å vite ;)

Skriv en ny kommentar

hits